Hoppa till innehåll

Gränslös surf med ETC Mobil!

Obegränsad surf – vårt bästa abonnemang någonsin!                       

✅ Var med och sätt upp solceller – varje månad!  

VI FÖRLÄNGER KAMPANJEN: Beställ före 31 maj så betalar du endast 225 kr/mån i 3 månader.                      

Vi förbättrar vårt abonnemang så det passar för dig som behöver använda mobilen väldigt mycket och för dig som är företagare.

Ett abonnemang som kan möta kraven i vår tids ständigt uppkopplade värld – ETC Gränslös – du kan surfa hur mycket du vill, varje månad. Och det för bara 449 kronor i månaden!

Just nu får du dessutom halva priset i tre månader, om du beställer före 31 maj!

Självklart ingår också samtal och sms.

Och självklart är du med och sätter upp solceller – varje månad.

Har du abonnemanget tillräckligt länge så har du till slut varit med och bidragit till så många solceller att all den el som din mobil använder, och all den el som går åt till de servrar, antenner och nätverk som krävs för att mobilen ska fungera, kompenseras fullt ut av det som solcellerna producerar. Och efter det fortsätter vi sätta upp ännu mer solceller, så du är med och bidrar till ett överskott av grön solel.

Det gör att vi kan trycka ut smutsig kärnkraftsel och el från fossila bränslen från elnätet. Ju mer grön el vi producerar, desto mindre behövs av den smutsiga elen.

Vi har fortfarande kvar våra gamla abonnemang för dig som inte behöver så mycket surf, och för dig som mest använder telefonen till att ringa och skicka sms. Men för dig som behöver de där gigabyten varje månad så är det inte lika kämpigt att vara klimatkämpe längre – nu finns ETC Gränslös!

Just nu har vi ett fint erbjudande – beställer du före sista maj så får du halva priset i tre månader! Du kan själv välja startdatum för ditt abonnemang ifall du har bindningstid kvar på ditt nuvarande.