Hoppa till innehåll
ETC Mobil

Här är Fairphone 3+

Fairphones mest hållbara telefon någonsin, Fairphone 3+ är tillverkad med respekt för både människor och planeten.

Fairphone skapar telefoner som håller längre. Deras senaste prestation är Fairphone 3+. Denna uppgraderade version av Fairphone 3 innehåller två nya kameramoduler och ljudförbättringar för att boosta den tekniska prestandan, intensifiera användarupplevelsen och förbättra hållbarheten. De nya kameramodulerna säljs också separat – den som redan äger en Fairphone 3 kan uppgradera sin telefon och få samma fördelar genom att byta ut modulerna själva. 

Fairphone 3+

Fairphones mest hållbara telefon någonsin, tillverkad med respekt för både människor och planeten. Fairphone 3+ är tillverkad för att hålla och har världsledande modulär och reparerbar design. Utbytbart 3 000 mAh batteri, 40 % återvunnen plast och rättvisa material. Den optimerade 48/16MP kameran ger fantastisk bildkvalitet på en repsäker 5,65 tums skärm med full HD+. Den här telefonen ger även fabriksarbetare levande lönebonus och sätter socialt ansvar i centrum av Fairphone 3+.

Kamera och modul

Kamera+ (48MP) har större sensor, intelligent detektering av motiv och större dynamik för att tillförlitligt leverera högkvalitativa bilder i alla inställningar. Optimerad för Fairphone-processor med noll slutarfördröjning, ger dina videofilmer en verklighetskänsla med förbättrad objektspårning, bildstabilisering och skarp ljudinspelning. Kamera+modulen kan användas både som reservdel till Fairphone 3+, liksom en uppgradering till Fairphone 3.

Top och modul

Top+ modul (16MP) levererar snygga selfies med dubblerade detaljer tack vare större sensor och större dynamik. Förbättrad ljudinspelning ger skarpt, klart ljud. Den här kameran, optimerad för Fairphone-processorn är alltid redo med snabb autofokus och slutarhastighet. Top+modulen kan användas både som reservdel till Fairphone 3+, liksom en uppgradering till Fairphone 3.

Svart baksida

Den här delen till din Fairphone 3+ är tillverkad med tanke på hållbarhet. Den robusta svarta baksidan skyddar telefonens inre delar och har en glansig präglad logotyp i svart. Den är tillverkad av 40 % återvunnen plast, vilket gör den till Fairphones mest hållbara baksida hittills.